Koeltechniek, airconditioning en scheepskoeling

Welkom op de website van Verhaar Gebeko. Als u op zoek bent naar een specialist in koeltechniek en airconditioning, specifiek voor de zorgsector, de scheepvaart of mortuaria, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onbegrensd, maar niet onbeheerst

Heeft u bijvoorbeeld last van temparatuurschommelingen in uw koelsysteem? Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om een gelijkmatige bewaartemparatuur te garanderen. lees meer

Uw partner in scheepskoeling met de haven als werkgebied

Schepen liggen steeds voor korte duur in de haven. Ons servicegebied bestrijkt de havens in Nederland en België. Strakke logistieke planning, een hoge mate van flexibiliteit, 24/7 beschikbaar en de haven als werkgebied. Veel van onze medewerkers hebben de nodige maritieme kennis om snel en vakkundig tot actie over te gaan. lees meer

De fusie van Verhaar en Gebeko…

Gebeko is net na de tweede wereldoorlog opgericht, omstreeks 1950. Dit waren de gloriedagen van de Nederlandse scheepswerven. Gebeko was gespecialiseerd in koel- en vriestechniek voor de scheepvaart. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in het koelen van proviandcellen in de zeevaart.

Verhaar Koel en Luchttechniek (VKL) is opgericht in 1977 en richtte zich vooral op zorgcentra en gezondheidszorg instellingen met koel-, vries- en luchttechniek. De vele toepassingen – koel- en vriestechniek, ventilatie, airconditioning, koude keukens, mortuaria, koelcellen en vriescellen – maakten Verhaar een deskundige branchegerichte all rounder.

Kortom, beide bedrijven waren zeer gespecialiseerd op hun eigen vakgebied. In 2005 zijn de twee bedrijven tot één samengesmeed onder de naam Verhaar Gebeko.
De synergie in expertise maakt Verhaar Gebeko een specialist op het gebied van koeltechniek, airconditioning en scheepskoeling.

Contact

Lyonstraat 44
3047 AJ Rotterdam
Telefoon 010 - 462 17 11
Fax 010 - 462 19 87